Strategie en financieel management: die twee elementen vormen in veel van mijn opdrachten de boventoon. Dat geldt voor opdrachten binnen winstgedreven ondernemingen, w.o. PE-owned bedrijven, maar ook voor gemeenten en (semi-)publiekrechtelijke organisaties.
Dat betekent voor mij samenwerken met mensen die vooruit willen kijken, vooruit willen denken en vooruit willen werken. Ik vat dit onder de term: ‘Viral Change’.
Ik wil teams in beweging zetten om groei of veranderingen te realiseren, om daarmee een betere toekomst voor hun stakeholders en voor henzelf veilig te stellen.

Een van mijn laatste referenties
“Wij hebben René Menting ingehuurd om te helpen bij de opzet van een omvangrijk project, gericht op valorisatie-activiteiten. Wij verstrekken omvangrijke subsidiebedragen aan o.a. fundamenteel onderzoek binnen universiteiten.
Onze ervaringen met René zijn positief. Hij is ter zake kundig, heeft een breed netwerk, is prettig in de omgang en zet zich voor de volle 100% in voor de opdracht.
Hij weet goed om te gaan met verschillende perspectieven en daaruit het belang voor onze onderneming te destilleren”.

Ik ben er trots op dat ik als CFO/financieel directeur, strategisch adviseur, business developer, controller, programma- of projectleider bij o.a. hieronder genoemde klanten op geheel verschillende opdrachten van toegevoegde waarde mocht zijn:

Bouw en projectbedrijven: van Wanrooij, IBC, Pellikaan Bouwbedrijf, een tegelzettersbedrijf
Accountants: Baker Tilly Berk, KPMG en PWC
Zorg (CARE en CURE): Stepping Stones Home & Care (ontwikkeling van zorgvilla’s en 24/7 zorg) Erasmus Medisch Centrum, Zorgfondsen w.o. KWF, Epilepsie onderzoekscentrum en slaapcentrum Kempenhaeghe, VGZ, CZ, voor een op te zetten bedrijf rondom wijkverpleging en een wondzorginitiatief
Productie en dienstverlening: Stedin netbeheer, ASML, Unilever, Fluke Inc., Molex Inc., Van Mierlo Druk en print,Tool2Find,SAFE(Steiger- en bekisting engineering), leverancier bloemenboeketten aan grootwinkelbedrijven, Nederlandse Spoorwegen, Tyco Europe, Veiling Flora Venlo, Flowtrade, Van Engelen en Evers BV, Korein, internationale kwekerij, Raaijmakers BV,
Onderwijs: Stichting Onderwijs Midden Limburg, vervangings en participatiefonds, APG pensioen
Overheid en semi overheid, zeer grote geldstromen: Gemeente Eindhoven, Gemeente Heeze-Leende, Samenwerkingsverband A2 gemeenten, Loyalis,
Handel: Pruysen parket, Benewood international, C-1000, Nailline Cosmetics, diverse landelijk werkende apothekersorganisaties, Samenwerkingsverband Ketenapotheken (ASKA)

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *